Ultravioleta Boutique Residences
Carretera Principal
Over 130,000 hotels worldwide
Boek online nu
Boek nu
nachten
1 Kamer Met 2 Volwassenen Zoekcriteria wijzigen
Controleer tarieven
Kamer
Kamer
Ultravioleta Boutique Residences is a luxurious 4-star hotel in Cabarete.

Facilities
Dining facilities at Ultravioleta Boutique Residences include a cafeteria. Hotel guests will appreciate the welcoming services of our multilingual staff. Other hotel amenities include garden. Leisure amenities: Guests can also enjoy the following spa/wellness facilities: spa tub. Other services: concierge services, dry cleaning/laundry service, elevator/lift and tours/ticket assistance.

Reserveren

Reserveren is gemakkelijk en veilig. Gebruik het formulier om beschikbaarheid te controleren in de gewenste periode, en kies uit de beschikbare kamers.

Vervolgens verschijnen op uw scherm de kamertypes en tarieven en kunt u, aan de hand van de kamerinformatie in het midden van uw scherm, het gewenste tarief kiezen en daarna rechts in uw scherm op de knop "Boek Nu" klikken. Nadat u het gewenste kamertype heeft gekozen, kunt u het formulier voor de beveiligde reserveringsaanvraag invullen. Nadat u de gegevens van de reservering heeft gecontroleerd, moet u uw klantgegevens invullen. Controleer of uw naam en e-mailadres correct zijn. Na het invullen van de benodigde informatie, drukt u op de "Reservering Voltooien" knop.

Om de veiligheid te verzekeren maakt onze site gebruik van een beveiligde server voor zakelijk verkeer, die het creditcardnummer codeert zodat dit voor onbevoegden onleesbaar is.

Beoordelingen
Wees de eerste om een review te schrijven!

De omgeving

    Vliegvelden
    • Puerto Plata, Dominican Republic (POP-Gregorio Luperon Intl.) - 9.52 mi
    • Santiago, Dominican Republic (STI-Cibao Intl.) - 26.96 mi
==PASSWORD_RESET_MODAL==